Mottó

"Az én dojóimban az emberek kikapcsolódnak. A régi és új tanítványok együtt teáznak, beszélgetnek, és jól érzik magukat." Kobayashi Yasuo

2014. november 30., vasárnap

Tavaszi MKDE edzőtábor - 20 éves évforduló

2015. április 9-12. között kerül megrendezésre az MKDE tavaszi nagy edzőtábora, amelyre Kobayashi Yauso shihan és Masuda Manabu sensei fog érkezni, egyúttal megünnepeljük a Magyarországi Kobayashi Dojók Egyesületének 20. évfordulóját is. A szervezők elkészítettek egy nagyon jó lelkesítő videót is, gyertek minél többen erre a nagyszabású eseményre! Találkozhattok a Kobayashi Dojo alapítójával, aki még O-senseitől tanult tíz éven keresztül. További részletek itt: http://www.mkde.hu/drupal/

Az edzőtábor plakátja

MKDE nyílt edzés, vizsga és új fokozatok a dojónkban

November 16-án került sor Budapesten az MKDE őszi központi kyu vizsgájára, amelyet most egy nyílt edzés előzött meg, Kisházi Ákos (4. dan) vezetésével. A rendezvényen több mint 100 fő gyakorolt együtt, a képeket IDE kattintva tudjátok elérni.

Csoportkép a táborról

Újabb fokozatok dojónkból:

1. kyu: Kámán Attila, Szipli Attila
2. kyu: Benő Dávid, Máté Péter
3. kyu: Fliszár Péter
4. kyu: Könyves Kálmán

Gratulálunk nekik!

Sikeres 1. kyu-s vizsgázók és vizsgabizottság

Emlékek és beszámolók a nyári pécsi edzőtáborunkról

Több beszámolót is lehet találni az interneten arról, hogy milyen jól sikerült az általunk szervezett pécsi edzőtábor, ezek közül linkelünk be ide két írást. Köszönjük a szerzőiknek a méltatást! Az első Kamrás Orsolya írása, amely az Akido Magazinban jelent meg, INNEN éritek el. A második beszámoló Povázsai Lászlótól származik (katt IDE), aki egy interjút is készített Balogh Gáborral, a tábor főszervezőjével, a dojónk oktatójával, amit az alábbiakban megnézhettek. Mi is úgy gondoljuk, hogy jól sikerült a pécsi tábor Masuda Manabu senseijel, amihez kellett az a 200 résztvevő, aki megtöltötte lelkesedéssel a termet.


Szezonnyitó szeminárium - Budapest (szept. 6.)

Szezonnyitó jelleggel szeptember 6-án öt aikido instruktor öt edzés tartott egymás után, Budapesten. Az oktatók a következők voltak: Balázs Gábor (4. dan), Balogh Gábor (3. dan), Adrián Zoltán (3. dan), Karácsony Zoltán (4. dan), Magyar László (5. dan). A szemináriumon több mint 60 fő vett részt az ország minden tájáról.

Az öt instruktor

A résztvevők

További képek INNEN érhetők el, valamint rövidebb beszámoló ITT  olvasható.